Us convidem a la Jornada de lliurament de Diplomes del Màster d’Acupuntura.

Data: Dissabte, 15 de febrer de 2020
Lloc:
Seu de l’Acadèmia de Ciències Mediques i de Salut de Catalunya i Balears (Carrer Major de Can Caralleu, 1-7, 08017 Barcelona)


Màster de Valoració Energètica i Acupuntura de la Universitat de Barcelona Máster en Medicina Tradicional Xinesa i Acupuntura del Campus Docent Sant Joan de Déu (Adscrit a la Universitat de Barcelona)

En aquest acte, per 17è any consecutiu, realitzarem la Jornada de lliurament de diplomes als alumnes de la promoció 2016-2019 i el Premi Acupuntury en Investigació i Recerca Clínica a la millor Tesina de la promoció anterior.

 

Programa:

9h Presentació a càrrec de l’Acadèmia de Ciències Mediques i de Salut de Catalunya i Balears, de la Societat Científica d’Acupuntura de Catalunya i Balears i la Coordinadora de Màsters del Campus Docent Sant Joan de Déu.

9.30 Inici de la Jornada per la Dra. Cristina Domingo, Directora del Màster amb la ponència “Màster Acupuntura, 16 anys de Docència i Recerca, Etiqueta d’Excel·lència  de la UB”.

10 a 11h Exposició de la Tesi Doctoral “Efectividad  de la Acupuntura y moxibustión en la versión espontánea del feto en presentación de nalgas”, presentació de les Beques obtingudes per la SCACB, i la Guia del COIB “Evidencia Científica en Acupuntura”.

11 a 12h   Descans i visites a l’Estand (Empreses Comercials) de material d’acupuntura i  MTC.

12 a 13h   Exposició sobre Acupuntura Avançada Internacional de la Dra. Radha Thambirajah i les publicacions científiques en Àgora, Muses, Revista Internacional, Hawei, i presentacions en Congressos Europeus i Internacionals.

13 a 14 h Lliurament  de Diplomes del Máster d’Acupuntura, als alumnes que han realitzat la Tesina enguany i lliurament del Premi  “Acupuntury  2020”.

14 a 15 h Servei de Càtering.

 

Confirmeu assistència a la Secretària del Màster (Srta. Mayka)
Mòbil: 669.774.562 o via e-mail masteracupuntura@santjoandedeu.edu.es
per a preparar adequadament l’aforament de l’acte.